Netradičné fermentovanie s Annou
Fermentovanie divokých bylín a plodov podľa starých receptov Vás naučí Anna M. Ruminska z Poľskej Slow Food komunity @Slow Food Dolny Śląsk.
Miesto: Farma na Háji, Devičany 5
Dátum: 25.10.2024 10:00 - 15:00
Cena: 50 Eur
Max 12 ľudí
Prvé 2 hodinky nám Anna v prírode/záhrade/sade ukáže - aké rastlinky si u nás môžeme nazbierať do jedla a hlavne na fermetnovanie.
Potom si spolu urobíme 5-6 rôznych femrentov/receptov. Z každého si zoberieme domov vzorku na dozretie.
V cene kurzu je lektorské, miesto na tvorbu fermentov, 5-6 vzoriek, materiál, suroviny, sklo.
So sebou - vhodné oblečenie a obuv von, zápisník na receptý :-)
Tešíme sa na Vás
Magdalena Šandriková
*0944 288 298)
za tím Trh Bátovce
FB Anna: Chwastozercy
web.