Degustačná večera s Robom Hadvigom
Jedlo by malo byť zážitkom, nielen prostriedkom nasýtenia. S rešpektom k našim lokálnym surovinám, s dobre známymi chuťami, no prekvapivo netradičnými kombináciami.
Výnimočný zážitok pre všetky zmysly – od lákavej vône, cez neodolateľný vzhľad až po neskutočnú chuť.
Robo Hadviga
Šéfkuchár Robo Hadviga je skúsený šéfkuchár s medzinárodným pôsobením.
Jeho kuchárske umenie si gurmáni dopriali v Nemecku a Taliansku, kde objavoval nové chute a fascinujúce recepty, ktoré si odovzdávali generácie. Po návrate na Slovensko viedol kuchyne v reštauráciách Beniczký Restaurant & Caffé, Aruba, Frais, Hotel Kaskády… So šéfkuchárom Jaroslavom Žídekom bol spoluorganizátorom projektu Top Chef Tour.

Varil na americkej aj nemeckej ambasáde, pre mnoho rešpektovaných a známych osobností. Na svojom konte má aj viacero ocenení.
Šesť rokov viedol vlastnú reštauráciu LE GOUT. Po úraze a v dôsledku pandémie covid reštauráciu zatvoril a odvtedy sa gastronómii venuje z pozície súkromného šéfkuchára.
A jeho umenie na tanieri si teraz môžete vychutnať aj vy..
Termín: 6. septembra 2025 po Festivale Archy Chutí v Bátovciach (Gazdovský dvor, miesto konania Trhu Bátovce)
Doba trvania: 17:00 - 21:00
Cena:
Predpredaj 89 Eur/ 1 osoba (do 15.8.2025)
99 EUR / 1 osoba (od 16.8.2025)
Zvýhodnená cena (do vypredania lístkov):
ideme 2 .............. 169 Eur / 2 osoby
ideme 3 ............... 249 Eur / 3 osoby
ideme 4 ............... 321 Eur/ 4 osoby
V cene:
minimálne 5-chodové degustačné menu šéfkuchára Roba Hadvigu, aj s Morušou čiernou :-)
wine pairing / nealko pairing (v cene lístku)
Obmedzený počet lístkov: 30
IG: privatechef.rh
Rezervácia degustačnej večere je možná iba v predpredaji formou rezervačného formuláru TU: