Degustačná večera s Robom Hadvigom

06.09.2025
Jedlo by malo byť zážitkom, nielen prostriedkom nasýtenia. S rešpektom k našim lokálnym surovinám, s dobre známymi chuťami, no prekvapivo netradičnými kombináciami. 
Výnimočný zážitok pre všetky zmysly – od lákavej vône, cez neodolateľný vzhľad až po neskutočnú chuť.

Robo Hadviga

Šéfkuchár Robo Hadviga je skúsený šéfkuchár s medzinárodným pôsobením.

Jeho kuchárske umenie si gurmáni dopriali v Nemecku a Taliansku, kde objavoval nové chute a fascinujúce recepty, ktoré si odovzdávali generácie. Po návrate na Slovensko viedol kuchyne v reštauráciách Beniczký Restaurant & Caffé, Aruba, Frais, Hotel Kaskády… So šéfkuchárom Jaroslavom Žídekom bol spoluorganizátorom projektu Top Chef Tour.

Varil na americkej aj nemeckej ambasáde, pre mnoho rešpektovaných a známych osobností. Na svojom konte má aj viacero ocenení.

Šesť rokov viedol vlastnú reštauráciu LE GOUT. Po úraze a v dôsledku pandémie covid reštauráciu zatvoril a odvtedy sa gastronómii venuje z pozície súkromného šéfkuchára.

A jeho umenie na tanieri si teraz môžete vychutnať aj vy..

Termín: 6. septembra 2025 po Festivale Archy Chutí v Bátovciach (Gazdovský dvor, miesto konania Trhu Bátovce)

Doba trvania: 17:00 - 21:00

Cena:

  • Predpredaj 89 Eur/ 1 osoba (do 15.8.2025)

  • 99 EUR / 1 osoba (od 16.8.2025)

Zvýhodnená cena (do vypredania lístkov):

  • ideme 2 .............. 169 Eur / 2 osoby

  • ideme 3 ............... 249 Eur / 3 osoby

  • ideme 4 ............... 321 Eur/ 4 osoby

V cene:

  • minimálne 5-chodové degustačné menu šéfkuchára Roba Hadvigu, aj s Morušou čiernou :-)

  • wine pairing / nealko pairing (v cene lístku)


Obmedzený počet lístkov: 30

IG: privatechef.rh


Rezervácia degustačnej večere je možná iba v predpredaji formou rezervačného formuláru TU: