Palo Sekerka a Lucia Ho Chi vám pripravia večeru v historickej pivnici na Gazdovskom dvore v Bátovciach.
Palo Sekerka sa pred časom vrátil späť domov. Šesť rokov pôsobil v michelinskej reštaurácii "Ze Kitchen Galerie" v Paríži a z toho posledný rok a pol ako šéfkuchár. To, čo sa naučil tam, sa snaží pretaviť do svojej práce aj tu na Slovensku a variť z toho, čo je tu a teraz. Kde vidno pôvod a poctivú ľudskú prácu tých, čo suroviny dopestovali a dochovali. S rešpektom ku krajine, k tomu miznúcemu a ohrozenému. Vžitý rytmus dňa, v ktorom sa ľudia prispôsobujú prírode, nie ona im. Lebo na začiatku všetkého je vždy len ona.
Ochutnajte región, zarezervujte si päťchodové špeciálne menu známeho šéfkuchára Pavla Sekerku, ktorý vytvorí menu z práve dostupných regionálnych surovín.
Termín: 7. septembra 2024 počas Festivalu Moruše čiernej v Bátovciach
Doba trvania: 18:00 - 21:00
Cena: 110 EUR / 1 osoba
V cene:
minimálne 5-chodové degustačné menu v rukách šéfkuchára Pala Sekerku
wine pairing alebo nealko pairing
Počas večere budete sprevádzaní farmármi a farmárkami a aj samotným Palom Sekerkom s podporou miestnych nielen pri surovinách, ale aj v tom, čo okolo seba uvidíte